OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Het kan iedereen overkomen: wegens bepaalde omstandigheden bent u gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Reorganisatie, disfunctioneren of het beïndigen van een arbeidsovereenkomst zijn al een aantal oorzaken die kunnen spelen. Maar hoe gaat u nu verder? Lees hier wat Engel Arbeidsadvies voor u kan betekenen op gebied van outplacement.

In Haarlem kunt u bij Engel Arbeidsadvies terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Bij dit arbeidsbureau wordt u vakkundig begeleid naar een nieuw begin. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met de veranderingen en het verliezen van de baan. Zo maakt u zich klaar voor een nieuwe start. Door middel van een oriëntatie onderzoek krijgt u inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten.

Onder begeleiding van een persoonlijke adviseur wordt er gezamenlijk gewerkt aan presentatie- en sollicitatievaardigheden. Daarnaast wordt bepaald wat uw eigen aanbod is, zodat er een onderscheidend CV wordt opgesteld. Ook beschikken de adviseurs bij Engel Arbeidsadvies over een relevant netwerk, dat zij graag met u willen delen. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Haarlem

Het komt wel eens voor dat u erachter komt dat u niet naar een nieuwe werkgever wilt, maar voor uzelf wilt beginnen. Wanneer u het besluit heeft genomen om een eigen onderneming op te richten, krijgt u van Engel Arbeidsadvies in Haarlem alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft.

Wat is de reden om voor uzelf te beginnen? Welke kansen en risico’s zijn er? En wat is nodig om een succes te maken van uw eigen onderneming? Samen met een persoonlijke adviseur, wordt er gebrainstormd en worden de ideeën uitgewerkt. Ook ondersteunt Engel Arbeidsadvies bij praktische zaken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Haarlem: bewezen succesvol

Outplacement loont, zo blijkt uit onderzoek van de OVAL. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Haarlem: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Haarlem. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer. Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT