OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u te horen gekregen dat u op zoek moet naar een nieuwe baan? Het kan iedereen overkomen. Hoe gaat u nu verder? Lees hier wat Engel Arbeidsadvies voor u kan betekenen op gebied van outplacement.

Bij Engel Arbeidsadvies in Alkmaar staat u er niet alleen voor. Hier kunt u terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs begeleiden u vakkundig naar een nieuw begin. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven voor het verwerken van het ontslag. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten krijgt u door middel van een oriëntatie onderzoek.

Er wordt gezamenlijk met een persoonlijke adviseur gewerkt aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Daarnaast wordt bepaald wat uw eigen aanbod is in de arbeidsmarkt, zodat er een onderscheidend CV wordt opgesteld. Bij Engel Arbeidsadvies beschikken de adviseurs bovendien over brede netwerken en zij stellen deze graag voor je open. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Alkmaar

Soms komt het voor dat u kiest om niet meer bij een werkgever te willen werken, maar liever een eigen onderneming opstart. Ook dan krijgt u van Engel Arbeidsadvies in Alkmaar alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het structureren van uw gedachten en het aanscherpen van uw propositie.

Wat is de reden om voor uzelf te beginnen? Welke kansen en risico’s zijn er? En wat is nodig om een succes te maken van uw eigen onderneming? Samen met uw persoonlijke adviseur wordt er gebrainstormd en worden de ideeën uitgewerkt. Ook ondersteunt Engel Arbeidsadvies bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Alkmaar: bewezen succesvol

Outplacement is daadwerkelijk succesvol, blijkt uit onderzoek van de OVAL. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Alkmaar: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Alkmaar. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT