OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Na een ontslag bent u gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe werkomgeving. Hoe moet u nu verder? Lees hier wat Engel Arbeidsadvies voor u kan betekenen op gebied van outplacement.

Bij Engel Arbeidsadvies kunt u in Landsmeer terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Uw persoonlijke adviseur helpt u op weg bij het maken van bewuste loopbaankeuzes, om zo aan een nieuw begin te beginnen. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met de veranderingen en het verliezen van de baan. Vervolgens wordt er door middel van een oriëntatie onderzoek inzicht verkregen in uw drijfveren, kwaliteiten en verlangens.

Uw persoonlijk adviseur helpt u bij het werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Ook wordt er gezamenlijk gekeken naar uw eigen aanbod in de arbeidsmarkt. Bovendien beschikken de adviseurs bij Engel Arbeidsadvies over een relevant netwerk, dat zij graag met u willen delen. Met de outplacementtrajecten zorgt Engel Arbeidsadvies ervoor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Landsmeer

Het kan voorkomen dat u een eigen onderneming wilt oprichten en dus niet meer voor een werkgever wilt werken. Ook dan krijgt u met outplacement bij Engel Arbeidsadvies in Landsmeer alle ondersteuning die u nodig heeft. Samen met een persoonlijke adviseur, wordt er gebrainstormd en worden de ideeën uitgewerkt.

Er wordt gekeken naar uw kwaliteiten, wat de kansen en risico’s zijn en wat nodig is om een succes te maken van uw eigen onderneming. Engel Arbeidsadvies ondersteunt daarnaast ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Landsmeer: bewezen succesvol

Outplacement is daadwerkelijk succesvol, blijkt uit onderzoek van de OVAL. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Landsmeer: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Landsmeer. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT