OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Ontslag gekregen? Het kan iedereen gebeuren. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld reorganisatie, disfunctioneren of het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. Hoe moet u nu verder? Lees hier wat Engel Arbeidsadvies voor u kan betekenen op gebied van outplacement.

Bij Engel Arbeidsadvies kunt u in Beemster terecht voor outplacementtrajecten om zo een nieuwe werkbestemming te vinden. Door onze adviseurs wordt u vakkundig begeleid naar een nieuw begin. Eerst wordt er in een outplacementtraject de ruimte gegeven om op eigen tempo het ontslag te kunnen verwerken. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Vervolgens krijgt u inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten door middel van een oriëntatie onderzoek.

Met behulp van een persoonlijke adviseur wordt er gewerkt aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Gezamenlijk wordt er bepaald wat uw aanbod in de markt is, zodat er een onderscheidend CV wordt opgesteld. Daarnaast maak je kennis met het uitgebreide netwerk waarover de adviseurs bij Engel Arbeidsadvies beschikken. Op deze manier heeft u toegang tot verschillende diverse sectoren. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Beemster

U kunt erachter komen dat u niet naar een nieuwe werkgever wilt, maar voor uzelf wilt beginnen. Ook in dit geval krijgt u van Engel Arbeidsadvies in Beemster alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Samen met een persoonlijke adviseur, wordt er gebrainstormd en worden de ideeën uitgewerkt om zo uw eigen onderneming op te richten.

Er wordt gekeken welke talenten en contacten u bezit, wat de kansen en risico’s zijn en wat nodig is om een succes te maken van uw eigen onderneming. Ook ondersteunt Engel Arbeidsadvies bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Beemster: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Beemster: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Beemster. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT