OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Bent u ontslagen en op zoek naar een nieuwe werkomgeving? U staat er niet alleen voor. Een goede stap in de richting is outplacement bij Engel Arbeidsadvies in Castricum.

Bij Engel Arbeidsadvies kunt u terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Met een van onze ervaren adviseurs doorloopt u het traject in een aantal stappen. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om het ontslag te verwerken. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Vervolgens gaat u door middel van een oriëntatie onderzoek uw competenties, drijfveren en wensen in kaart brengen.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Er wordt ook gewerkt aan een onderscheidend CV en er wordt bepaald wat uw eigen aanbod in de arbeidsmarkt is. Bovendien krijgt u toegang tot de brede netwerken van onze adviseurs, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Castricum

Ook bij het oprichten van een eigen onderneming krijgt u van Engel Arbeidsadvies in Castricum alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het brainstormen en het uitwerken van diverse ideeën.

Hoe ziet u de weg naar een eigen onderneming? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe ziet de markt eruit? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel Arbeidsadvies ook bij praktische zaken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Castricum: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Castricum: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Castricum. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in Castricum

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT