OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u te horen gekregen dat u op zoek moet naar een nieuwe werkomgeving? U staat er niet alleen voor. Een goede stap in de richting is outplacement bij Engel Arbeidsadvies in IJmuiden.

Bij Engel Arbeidsadvies kunt u terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Onze ervaren adviseurs helpen je bij het doorlopen van de stappen. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven voor ontslagverwerking. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Door middel van een oriëntatie onderzoek brengt u uw competenties, drijfveren en wensen in kaart.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Er wordt ook gewerkt aan een onderscheidend CV en er wordt bepaald wat uw eigen aanbod in de arbeidsmarkt is. Een ander voordeel is dat onze adviseurs beschikken over brede netwerken en die stellen zij graag voor u open. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in IJmuiden

U kunt er ook voor kiezen om niet meer bij een werkgever te werken, maar een eigen onderneming op te richten. Ook daar kan Engel Arbeidsadvies u bij helpen. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het brainstormen en het uitwerken van diverse ideeën.

Hoe kunnen we uw talenten optimaal inzetten? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe ziet de markt eruit? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel Arbeidsadvies ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een strak businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in IJmuiden: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van IJmuiden: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in IJmuiden. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT