OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Het kan zijn dat u na een ontslag voor de taak staat om een nieuwe werkomgeving te zoeken. Met outplacement bij Engel Arbeidsadvies in Zaanstad staat u er niet alleen voor. U kunt hier terecht voor outplacementtrajecten die afgestemd zijn op uw  wensen.

Onze ervaren adviseurs begeleiden u vakkundig in uw zoektocht naar een nieuwe baan. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met het verliezen van de baan. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Daarna gaat u zich bezighouden met het in kaart brengen van uw competenties, drijfveren en verlangens.

Samen met een persoonlijke adviseur bepaalt u uw eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en werkt u aan uw presentatie- en sollicitatievaardigheden. Bovendien krijgt u toegang tot de brede netwerken van onze adviseurs, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zaanstad

Engel Arbeidsadvies kan u ook helpen als u heeft besloten om niet meer voor een werkgever te werken, maar een eigen onderneming te starten. Met verschillende ondersteuningsmogelijkheden wordt u door uw persoonlijke adviseur geïnformeerd en geadviseerd. Uw persoonlijke adviseur denkt zonder eigenbelang kritisch met u mee.

Hoe ziet u de weg naar een eigen onderneming? Hoe ziet de markt eruit? Wat zijn de kansen en risico’s? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel Arbeidsadvies ook bij praktische zaken die bij zelfstandig ondernemerschap komen kijken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Zaanstad: bewezen succesvol

Outplacement loont, blijkt uit onderzoek van de OVAL. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Zaanstad: Engel Arbeidsadvies

Engel Arbeidsadvies is u naast outplacement ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Zaanstad. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. U bent ook welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT