OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Bent u wegens omstandigheden genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe baan? U staat er niet alleen voor. Bij Engel Arbeidsadvies in Krommenie vindt u precies de ondersteuning die u nodig hebt op het gebied van outplacement.

Bij Engel Arbeidsadvies kunt u in Krommenie terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Met uw persoonlijke adviseur pakt u de draad weer op en wordt u vakkundig begeleid naar een goede start. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met het verlies van uw baan. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Vervolgens brengt u door middel van een zelfanalyse uitgebreid uw drijfveren, kwaliteiten en wensen in kaart.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Daarnaast krijgt u alle ondersteuning in de zoektocht op de arbeidsmarkt en het opstellen van een onderscheidend CV. Ook krijgt u toegang tot de brede netwerken van onze adviseurs, waardoor u zich kan bevinden in diverse sectoren. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Krommenie

Ook als u heeft besloten om een eigen onderneming te starten, of hierover nadenkt, bent u bij Engel Arbeidsadvies in Krommenie aan het juiste adres. Samen met een persoonlijke adviseur wordt er gekeken naar de stappen die gemaakt moeten zetten om een succes te maken van uw eigen onderneming.

Hoe gaat de stap naar zelfstandig ondernemerschap eruit zien? Welke kansen en risico’s zijn er? Welke talenten moet u nog ontwikkelen? Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Ook ondersteunt Engel Arbeidsadvies bij praktische zaken, zoals het opstellen van een businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Krommenie: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Krommenie: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Krommenie. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT