Outplacement Heerhugowaard

OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u te horen gekregen dat u op zoek moet naar een nieuwe baan? U staat er niet alleen voor. Bij Engel Arbeidsadvies in Heerhugowaard vindt u precies de ondersteuning die u nodig heeft op het gebied van outplacement.

Bij Engel Arbeidsadvies kunt u in Heerhugowaard terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het maken van bewuste loopbaankeuzes voor de toekomst. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om het verlies van de baan te verwerken. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Vervolgens brengt u uitgebreid uw wensen en competenties in kaart.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Daarnaast krijgt u alle ondersteuning in de zoektocht op de arbeidsmarkt en het opstellen van een onderscheidend CV. Ook krijgt u toegang tot het brede netwerk van onze adviseurs. Engel Arbeidsadvies zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

Caroline-Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Heerhugowaard

Bent u erachter gekomen dat u niet meer voor een werkgever wilt werken, maar voor u zelf wilt beginnen? Wanneer u heeft besloten om een eigen onderneming op te richten, krijgt u van Engel Arbeidsadvies in Heerhugowaard alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Samen met een persoonlijke adviseur wordt er gekeken naar de stappen die gemaakt moeten zetten om een succes te maken van uw eigen onderneming.

Er wordt gekeken naar de achterliggende gedachte om voor uzelf te beginnen en naar de kansen en risico’s. Ook ondersteunt Engel Arbeidsadvies bij praktische zaken, zoals het opstellen van een businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Heerhugowaard: bewezen succesvol

Een onderzoek van OVAL toont aan dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel Arbeidsadvies is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Heerhugowaard: Engel Arbeidsadvies

Naast outplacement is Engel Arbeidsadvies u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Heerhugowaard. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelarbeidsadvies.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel Arbeidsadvies te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT