Praktisch en oplossingsgericht in HR

Over ons

Engel Arbeidsadvies is in 2004 gestart als Caroline Engel Werk & Coaching. De specialisaties waren vooral gericht op interim projecten op het gebied van HR advies, corporate recruitment, outplacement en verzuim in zowel de profit als de non-profit sector.  Naast deze specialisaties werden ook sollicitatietrainingen verzorgd.

Door de jaren heen is Engel Arbeidsadvies zich meer gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheidsvraagstukken, arbeidskundige diensten en re-integratie met focus op casemanagement, verzuim en re-integratie, trajectbegeleiding op het gebied van re-integratie 1e en 2e spoor, kanker en werk, outplacement en loopbaancoaching.

Engel Arbeidsadvies begeleidt medewerkers en werkgevers met werk gerelateerde vraagstukken; een (aanstaande) ontslagsituatie, (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid, loopbaanvraagstukken, casemanagement en verzuimbegeleiding.

De jarenlange ervaring en kennis stellen Engel Arbeidsadvies in staat om feeling te houden met een constant veranderde arbeidsmarkt in combinatie met de wet en regelgeving (sociale zekerheid). Zodoende zoekt Engel Arbeidsadvies dan ook continue aansluiting met alle betrokkenen in arbeidsongeschiktheid casussen: niet alleen werknemer, maar ook HR, leidinggevende, bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en UWV.

Engel Arbeidsadvies aarzelt niet om binnen de kaders naar creatieve oplossingen te streven. Wij staan met de voeten in de klei in een speelveld waarin (financiële) belangen van betrokkenen nog wel eens uiteen kunnen lopen, waarin wet- en regelgeving leidend is, maar waarin wij altijd streven naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen.

De stijl van Engel Arbeidsadvies kenmerkt zich als praktisch en oplossingsgericht met ruimte voor creativiteit en maatwerk (mensgericht), in combinatie met een realistische en haalbare aanpak.

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT